BytydomySicilie

Prodej nemovitostí na Sicílii

RD, 2+kk, 70 m2, San Piero Patti, 28100 euro

Prodej, patrového rodinného domu po rekonstrukci o užitné ploše 70 m2.
Přízemí : pokoj/ložnice s úložnými prostory, kamenné schodiště do patra
Patro: pokoj s kuchyňským koutem, z části zastřešený balkon s koupelnou
Suterén: místnost s vodou a kanalizací
V domě jako v jednom z mála je plynové topení. K domu sklad s vlastním v chodem z ulice kde je zavedena voda a kanalizace o velikosti cca 20 m2, kde je možné vytvořit další obytný prostor.
Lokalita: San Piero Patti, vzdálené 19km od pláže, počet obyvatel 3000, v místě veškerá občanská vybavenost, autobusové spojení do Patti (k moři).
Líbil by se vám jiný byt nebo dům, u pláže nebo na horách? Nemovitost k okamžitému užívání nebo vám nevadí případná rekonstrukce dle vašich představ? A to za velmi příznivou cenu, za kterou se u nás běžně prodávají chaty. Sdělte nám představu o vaší vysněné nemovitosti na Sicílii.

Provedeme vás celým obchodem, zajistíme prohlídky na místě s italsky hovořícím kolegou a kompletní právní servis. Nabízíme poprodejní servis jako je přepis energií, pomůžeme s případnou rekonstrukci či pronájem.

Předešlý u příspěvku

2 komentáře

  1. JAN NOVOTNÝ 19. 9. 2024

    DOBRÝ DEN , JSOU TAM ZAJÍMAVÉ NABÍDKY OD 10000 KČ
    DO 50000 KČ . MŮŽETE POSLAT AKTUÁLNÍ NABÍDKY ?

    • petr 22. 9. 2024 — Autor příspěvku

      Dobrý den,
      uveřejněné nabídky jsou aktuální, ale je to jen „průřez“ nemovitostmi které se dají na Sicílii u moře případně ve vnitrozemí koupit. Záleží na vašem rozpočtu, požadavku na velikost a stav. Mnoho zájemců mě žádá o zaslání nemovitostí dle jejich požadavků, ale řeknu upřímně, že v tomto směru je to s Italy složitější. Pokud ví konkrétní požadavky na nemovitost a rozpočet a to hlavní termín příjezdu na Sicílii připraví vám ve spolupráci s kolegyní Míšou prohlídky aktuálních nemovitostí. Ale pokud mají posílat nemovitosti „jen tak“ je těžké se s nimi domluvit. Rád vám vše vysvětlím telefonicky.
      S pozdravem Petr Šubert 777943104

Přidejte odpověď

© 2024 BytydomySicilie

Šablona od Anders Norén